ÉRA

autójavító

Teljeskörű biztosítási ügyintézés

Minden elvégzett munkára garanciát vállalunk

gumiszerelés, lakatos javítások, autószállítás, hőkamrás fényezés, szélvédőcsere...

Bemutatkozás

Cégünk immáron 27 éve van jelen a magyar piacon, négyfős csapatunk pedig napról-napra lelkiismeretes munkát végez azért, hogy Ön is problémamentesen használhassa autóját. Számunkra a legfontosabb kulcsszavak a minőségi munkavégzés és a megbízhatóság. Kollégáink barátságos és segítőkész kiszolgálással várják minden kedves új ügyfelünket.

Az autó egy csodálatos találmány, megkönnyíti mindennapjainkat, lerövidíti a hosszadalmas utazási időt, kényelmet és szabadságot ad, és persze a vezetés már önmagában sokunk számára örömteli élményt nyújt. Ennek ellenére, néhányan úgy vélik, igaz a mondás, miszerint „ha kocsit veszel, gondot veszel”. Mi viszont úgy látjuk, ez nincs így. Nincs, ha a jármű mindig a megfelelő kezekben van. Természetesen, mint minden eszközt és gépet, autóinkat is muszáj karbantartani, megfelelően gondozni, ami gyakran úgy tűnhet, túl sok energiát visz el, ám éppen ez az, amiben cégünk a lehető legjobb és leggyorsabb megoldást kívánja nyújtani a meglévő, és leendő ügyfelek számára.

Munkatársaink képzett és tapasztalt szerelők, lakatosok és fényezők. Különös figyelmet fordítunk a biztonságos munkakörülményekre, így biztos lehet benne, hogy autója nálunk, mindig szakértő kezekben lesz. Forduljanak hozzánk bizalommal!

Éra Bt.

Hungary - Budapest

1163 Pirosrózsa u. 22/b

Telefon: (06-1) 403-1221

Mobil: 06-309-40-20-49

Fax: (06-1) 403-18-99

iroda - erabt@erabt.hu

Információ - info@erabt.hu